A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

A baleset 2019.06.26-án történt 9.30 perckor a Győri Kapuban. 

Egy cigány a közlekedési szabályok betartásának nem tett eleget és kerékpárjával(?) a kijelölt gyalogos átkelőhelyen akart átkarikázni a túloldalra, de az éppen arra közlekedő villamos elütötte. 

A kresz szabálya szerint viszont csak a kerékpárt tolva tehette volna ezt meg. Mivel a baleset egy gyalogos átkelőhelyen történt így minden bizonnyal a villamost vezető hölgyet fogják felelőssé tenni a történtekért.

A felelőtlen cigány viszont a villamoson utazók testi épségét veszélyeztette törvényszegő magatartásával.

A balesetet egyébként az 1,6 km-es sebességgel áthajtani szándékozó renitens karcolásokkal úszta meg. Külsérelmi nyom mindössze a két térdén volt látható. A rendőrségi helyszínelés alatt a kiérkező mentő elszállította a "sérültet".

A baleset már megtörtént mire odaértem. A kerékpár megítélésem szerint egy nem éppen olcsó kategóriába tartózó darab volt. A fotó készítésekor azon gondolkoztam, hogy vajon az ijedséget látom, vagy a rémületet, hogy lebukott egy biciklitolvaj. Persze ez már csak feltételezés a részemről. Ennek kiderítése a rendőrség feladata.

Lyukóvölgy ahol alacsonyan szállnak a drogosok.

Ezen a környéken különös figyelemmel közlekedjenek az arra járók, mert úton útfélen drogosok támolyognak az utakon, veszélyeztetve ezzel az arra közlekedőket. 

Ha esetleg mégis megtörténne a baleset semmiképpen nem maradjanak a helyszínen, autójukból telefonálva értesítsék a rendőrséget és a mentőket. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy cigány támadás érje őket, mert jó pár példa volt már erre az elmúlt idők során. (Olaszliszka, Fügöd, Sály) és még lehetne hosszasan sorolni azokat az eseteket, ahol autósokra támadt a feldühödött horda.

Miskolc belvárosában sem jobb a helyzet.

A Vologda környékét is ellepték a drogosok.

Az Andrássy utca egyik belső udvarában is ez a kép fogadja az arra járókat.

A számozott utcák szipusa sem zavar senkit azon a környéken. 

Tisztában vagyok azzal, hogy nem veszélytelen dolog, amit csinálok, mert egyedül járom a telepeket a magyarok védelmében. Mondhatjuk úgyis, hogy az eltelt hosszú évek alatt fő profilommá vált a cigánybűnözés visszaszorítása. 

Minden, ami politika: Szarvas Valéria